nieuws

Statiegeldactie voor Het Dijkmagazijn

Help Het Dijkmagazijn aan nieuwe verrekijkers en loepen. Zodat alle kinderen en volwassen weer met een frisse blik de Beuningse natuur ontdekken. Bij Jumbo Beuningen kunt u van vandaag statiegeldbonnetjes inleveren voor de aanschaf van nieuwe kijkers en loepen voor Het Dijkmagazijn.

Het Dijkmagazijn is het Beuningse bezoekerscentrum op de dijk. Het centrum lokt al ruim 20 jaar iedereen naar buiten, jong en oud. Zowel scholieren, als gezelschappen en hele groepen kinderen maken daardoor optimaal kennis met de uitdagende natuur in Beuningen. Al die jaren hebben duizenden vinger(tje)s de lenzen opgewreven om alles nóg beter te zien. Na zoveel kijklust zijn de verrekijkers en loepen óp. Met uw statiegeld kan Het Dijkmagazijn een nieuwe collectie kopen zodat iedereen weer jarenlang kan turen over het water, over het gras, tussen de takken en in de bloemen.  Bij voldoende budget wordt ook de collectie klimtouwen uitgebreid zodat kleuters en andere klauterhelden veilig de boom in kunnen.

U vindt Het Dijkmagazijn bij Dijk 41, Beuningen. Voor informatie en activiteitenagenda, zie:  www.dijkmagazijnbeuningen.nl.


< naar het overzicht