nieuws

Dijkterras open in Beuningen

Na lange voorbereidingen gaat vanaf zondag 1 juli het dijkterras bij Het Dijkmagazijn open. Bij hectometerpaal 66 kan dan onder het genot van koffie/thee en appelsap naar de paarden in de uiterwaard en de schepen op de Waal gekeken worden. Binnenkijken kan ook: een kleine expositie geeft informatie over het gebouw en de omringende natuur.

Het Dijkmagazijn wil met het terras fietsers, wandelaars en andere bezoekers beter ontvangen. Gidsen van Het Dijkmagazijn serveren de koffie en de thee. Zij weten dus ook veel vragen te beantwoorden over het prachtige gebied waar de terrasbezoekers over uitkijken. Wie interesse heeft om als vrijwilliger een paar keer mee te helpen bij het terras is van harte welkom. Voor bezoekers is er een gratis wandelkaart van het uiterwaardengebied (verkoopprijs 3,50).

Het dijkterras is het meest zonnige terras op de dijk, want het is alleen bij goed weer open. Alle zondagen van juli en de laatste twee van augustus is het dijkterras geopend vanaf ongeveer 10.00 uur. Elke zondagochtend kunt u zien op www.facebook.com/Dijkmagazijn en via de https://twitter.com/dijkmagazijn of het weer mooi genoeg is voor het dijkterras.

Het Dijkmagazijn, hectometerpaal 66 Beuningen. Dijk 41, 6641 LA  Beuningen.


< naar het overzicht