contact

Contact

Aanmelden voor de nieuwsbrief (ca. 4x per jaar):

Volg ons op Social Media:

 

Op deze pagina:

  • samenstelling en contactgegevens bestuur stichting Onze Waal
  • downloads (logo's, persberichten, publicaties, enz.)

 

Bestuur

Het bestuur van de stichting Onze Waal bestaat uit:

Dittie van Zee, bestuurslid 

William van den Akker, penningmeester

Jos Lamers, plaatsvervangend voorzitter vanaf 2020 (tot die tijd was Louis Dolmans voorzitter)

Marie-Hélène Greive - du Fossé, secretaris vanaf 2020

Secretariaat:
Marie Hélène
E-mail: info@onzewaal.nu

Postadres:
Voorstadslaan 78
6541 ST Nijmegen

William van den Akker


foto MUPH

Wat ik doe

De wisselwerking tussen natuur en cultuur bepaalt voor een groot gedeelte de gesprekken die ik voer, de boeken die ik lees en het werk dat ik doe. Voor mijn werk bij Het Dijkmagazijn Beuningen breng ik daarom met plezier mensen op verschillende manieren in contact met hun groene omgeving. Veel naar buiten dus, met verhalen en activiteiten. 

Wat ik doe als bestuurslid in Onze Waal

De Waal is voor mij het symbool van de enorm kracht van de natuur, die sterker onze cultuur vormt dan we soms willen of kunnen inzien. Dat zichtbaar maken op een positieve en enthousiaste manier is een mooie taak van Onze Waal. Het draagt bij aan de verbondenheid met onze natuurlijke omgeving en onze cultuur, waarvoor ik me als secretaris van Onze Waal graag inzet.

 

Ambassadeur Onze Waal

Louis Dolmans

Wat ik doe

Van kinds af aan hou ik van landschap en cultuurhistorie en dat zal altijd zo blijven. Dat vertaalt zich niet  alleen in veel buiten willen zijn, maar ook in de ambitie om iets te  doen, zowel met de  handen, bijvoorbeeld  als natuurboer en heggenvlechter, als met  het  hoofd, bijvoorbeeld  als als netwerker en  bestuurder van natuur-en landschapsorganisaties.  

Wat ik doe als ambassadeur voor Onze Waal

Onze Waal wil verbindingen leggen tussen landschap, cultuurhistorie en duurzaam toerisme.  De rivier staat hierbij centraal.  Wij zijn samen met  onze  partners  de identiteit van ons  rivierengebied  aan het verwoorden en vandaaruit  hebben we  concrete projecten opgezet.  Ik probeer daar mijn steentje aan bij te dragen.  Dit gaat in mijn ogen goed naarmate het plezier en enthousiasme oplevert.

Word vriend

Wilt u voor tenminste 17,50 euro per jaar vriend worden van 'Onze Waal'?, klik dan hier om u op te geven en direct te betalen.

Downloads

Download hier logo onze Waal:
png
jpg
ai