agenda

Kunst maken

Het Waalstrand in Beuningen ligt bezaaid met aangespoelde schatten. Welke jutter trekt op woensdag 18 september de (stevige) stoute schoenen aan, om ze te gaan verzamelen? Bij Het Dijkmagazijn kunnen er kunstwerken van worden gemaakt, die tijdens de Kunstroute worden tentoongesteld.

Het water brengt van alles aan land. Grillige stukken hout, mooie stenen, en misschien wel een stuk van een visnet. Waar zou het allemaal vandaan zijn gekomen? Van een schip, of uit een ver land… In het Dijkmagazijn maak je met je vondsten een echt kunstwerk. Wordt het een landschap, of misschien wel een monster? Artistieke assistenten  staan klaar om je te helpen. Trek wel echte jutterskleren aan (die vies mogen worden)!

Iedereen is van harte welkom om de kunstwerken op zondag 22 september te komen bekijken in Het Dijkmagazijn tijdens de Kunstroute. Na afloop zijn de kunstwerken natuurlijk voor de makers!

Waalwoemi activiteit Kunst maken, woensdag 18 september 2019, 14.30-16.00 uur. Max. 12 kinderen van 7-12 jaar, deelname € 3,50 per kind incl. materiaal. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.
Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Aanmelden is nodig via  www.hetdijkmagazijn.nl.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.


< naar het overzicht