agenda

Banjertocht met kampvuur

Woensdag 14 november kun je weer een tocht maken met het Dijkmagazijn. Hoe en wat blijft geheim. Na afloop is er een klein kampvuurtje om iets lekker op te bakken.

Natuurlijk zorgen gidsen ervoor dat er geen paarden of koeien zijn die je lastig vallen. Maar het kan wel gebeuren dat je in een van hun drollen trapt. Dus zorg voor goede schoenen. Tijdens de tocht doe je allerlei spelletjes. Wie de spelletjes goed heeft uitgevoerd krijgt een route om je naar het kampvuur te leiden. En als dat te moeilijk is, kun je altijd nog de horizon afturen naar een rookpluim die je de weg wijst. Tip: trek geen nylon jas aan, dat is gevaarlijk bij het kampvuur! Bij het kampvuur kun je dan iets lekkers kokkerellen.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging, Coöperatiefonds van Rabobank Rijk van Nijmegen, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en kringloopwinkel ErZitLigtIetsBijWa.

Waalwoemi: Banjertocht, woensdag 14 november van 14.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max 20 kinderen van 8 tot 13 jaar. Kosten € 2,50, incl. drankje bij kampvuur. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Info en evt. reserveren: 024-6777000 en dijkmagazijn@hetnet.nl. Meer info en evt. reserveren via dijkmagazijnbeuningen.nl

ook www.facebook.com/Dijkmagazijn.


< naar het overzicht