agenda

Banjertocht met kampvuur

Woensdag 21 februari organiseert Het Dijkmagazijn voor kinderen een banjertocht door de uiterwaarden. Wie het koud heeft na het struinen kan lekker opwarmen bij het kampvuur en een broodje bakken.

 

In de winter zijn de uiterwaarden een geweldige uitdaging om doorheen te banjeren. Durf jij over het smalle paadje langs het water te lopen? Wie kan er zonder natte voeten over de sloot springen? Welke speurneus lost alle opdrachten op?

Voor de kinderen die de tocht doorstaan (allemaal natuurlijk!) is er na afloop een kampvuurtje bij het sluisje. Uitgehongerde speurders kunnen een broodje bakken in het vuur.  

Als je door de vlammen over de kale vlakte tuurt, weet je wel wat pioniers in het Wilde westen zo’n beetje hebben gevoeld. Knus bij elkaar en op een mooi afstandje van de wilde dieren zoals de stoere Rode Geuzen, die nieuwsgierig op een afstandje staan te kijken.

 

Tip: trek stevig schoeisel aan want we trekken door de wildernis om bij het strand te komen.

 

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

 

Banjertocht met kampvuur, woensdag 21 februari van 14.00-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Kosten per kind 2,50. Max. 15 deelnemers. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

 

Doe mee aan de crowdfundingactie voor een mooie bank op de dijk en terras. Meer info en reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Zie ook www.facebook.com/dijkmagazijn.

 


< naar het overzicht